In de Nederlandse Goudhandel hebben we nu ook een eigen sieradenlijn. Volledig duurzaam en eerlijk geproduceerd. Simone Kee, onze goudsmid, maakt deze refurbished sieradenlijn. Ze gebruikt hiervoor vele stukjes smeltgoud die perfect zijn om hergebruikt te worden. De kwaliteit is net zo goed als van nieuw goud, maar dan duurzaam.

Wat is duurzaam goud?

Het merendeel van goud dat gedolven wordt wereldwijd, wordt gebruikt om juwelen van te maken. Maar het delven van goud (en zilver) is zeer belastend voor het milieu en gaat vaak gepaard met slechte arbeidsomstandigheden. Door het goud te recyclen, wordt het milieu gespaard.

En doordat we het zelf hier, in onze goudhandel in Alkmaar, produceren, weet u ook zeker dat het op een eerlijke manier is gemaakt. Dat draagt natuurlijk extra prettig! 

Simone Kee aan het werk in Alkmaar

Aanbod duurzame sieraden

Op deze pagina vindt u ons huidige aanbod. Klik op de sieraden om er meer over te lezen. Wilt u ze liever in het echt bekijken? Dan bent u welkom in onze winkel in Alkmaar. Als u het direct op maat gemaakt wilt hebben, kunt u het best even contact opnemen om een afspraak te maken.

Wilt u een ander sieraad? Bijvoorbeeld als u liever een andere kleur wilt, of als u zelf goud heeft liggen waar u graag een nieuw sieraad van zou willen. Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen.

Heeft u zelf nog oud goud liggen?

Wij maken in opdracht samen met Simone van uw oude goud weer een nieuw modern sieraad volgens uw wensen. Het in de la laten liggen is jammer. Wanneer u een sieraad laat maken wordt de herinnering weer levend en heeft u plezier in het dragen ervan. Alles is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.