Over ons – Nederlandse Goudhandel Alkmaar

De Nederlandse Goudhandel in Alkmaar is opgericht door Yvonne van Eerden. Haar eerste winkel voor inkoop en verkoop van goud en zilver is gevestigd aan de Marktstraat 2 C in Alkmaar.

Yvonne van Eerden Nederlandse GoudhandelYvonne heeft haar ervaring opgedaan in Amsterdam. Daar heeft ze veel facetten van de handel ervaren. Wat zij met name ervaren heeft is dat goud kopen maar ook goud verkopen een emotioneel proces kan zijn. Goud heeft niet alleen maar geldwaarde. Een gouden sieraad kan heel veel voor iemand betekenen. Ook het bezit van een gouden munt of baar goud vertegenwoordigt een bijzondere emotie. Yvonne en haar team zijn zich bewust van deze vaak emotionele waarde. Respect voor de klanten is dan ook zeer belangrijk. Bij respect hoort eerlijkheid en een transparante werkwijze. Dat kunt u dan ook verwachten van Yvonne en haar collega’s . De dames in het team van Yvonne hebben allemaal veel affiniteit met sieraden. U bent dan ook in de winkel aan de Marktstraat bij  de Nederlandse Goudhandel Alkmaar op het juiste adres als u uw sieraden wil kopen of verkopen. U mag van ons een deskundig advies verwachten.

Eerlijkheid en transparantie daar staat de Nederlandse Goudhandel Alkmaar voor en Yvonne heeft daar een zeer uitgesproken mening over. In de branche van inkoop goud zijn nog steeds handelaren actief die niet transparant werken. Het wegen van het goud vindt dan niet plaats in het bijzijn van de klant. Of het vaststellen van het goudgehalte of zilvergehalte van de aangeboden voorwerpen gebeurt niet in het zichtveld van de klant. Allemaal zaken waar Yvonne zich tegen verzet.

De goudprijs en de zilverprijs zijn een transparant gegeven. Dagelijks van minuut tot minuut zijn deze prijzen te volgen. Er is dan ook geen reden om niet met open vizier de klant tegemoet te treden en een transactie in volledige openheid tot stand te laten komen. Yvonne zet zich in voor een keurmerk voor goud handelaren. Zie hier enkele uitspraken van haar uit een recent interview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *