Inkoop Goud en Zilver prijs per gram

Op deze website wordt door de Nederlandse Goudhandel – Inkoop Goud en zilver Alkmaar – steeds de actuele prijs per gram vermeld voor de inkoop van goud en zilver. Ga naar onze inkoopprijzen om onze dagprijs voor goud te bekijken. Of kijk op onze muntenpagina’s om vast te stellen wat u voor uw gouden munten of zilveren munten ontvangt.

Wij zijn gevestigd aan de Marktstraat 2C  in het centrum van Alkmaar, vlakbij De Waag. Wij zijn geopend voor de inkoop van goud en zilver van dinsdag tot en met zaterdag. Kijk op contact voor de openingstijden en de routebeschrijving.

Direct contant geld bij Nederlandse Goudhandel – Inkoop Goud en Zilver

Bij ons krijgt u direct contant geld mee. Als u liever de verkoopopbrengst van het goud op uw bankrekening gestort krijgt, dan kan dat natuurlijk ook. Inkoop Goud en Zilver Alkmaar boekt het geld, waar u bij bent, via internet bankieren direct op uw rekening. Wij zijn in Alkmaar en omstreken het betrouwbare adres voor de inkoop van sieraden .

Als wij goud of zilver inkopen moet u zich legitimeren! Wij kopen niet van minderjarigen. Wij stellen onze gegevens ter beschikking aan de officiële instanties als ons daarom wordt gevraagd.

Grotere transactie handelen wij af via de bank. Er zijn geen grote bedragen in huis vanwege veiligheid.

Gouden en zilveren sieraden en munten verkopen?

Heeft u sieraden die u niet meer draagt, oude juwelen, goud of zilver, kapot of versleten? Heeft u goud en zilver verkregen uit een erfenis? Heeft u ooit overwogen om ze te verkopen, maar weet u niet hoe u dat moet aanpakken? Dat is heel eenvoudig! Dan komt u natuurlijk naar ons, Inkoop Goud Alkmaar. Het is niet nodig om een afspraak te maken voor de inkoop van uw goud. U bent op onze openingstijden van harte welkom bij de Nederlandse Goudhandel om uw goud of zilver te verkopen.Wij berekenen direct de waarde van uw goud en dat doen we waar u bij bent. U kunt hier lezen hoe wij werken. En…. niet geheel onbelangrijk…..

Wij bieden in Alkmaar de hoogste waarde voor uw goud!

Wij betalen Cash voor inkoop goud en zilver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *