Zilveren Munten

Bij ons kunt u alle zilveren munten verkopen. Wij bieden een uitstekende prijs voor uw zilveren munten. U kunt met uw zilveren en gouden munten terecht in onze winkel, Marktstraat 2 Alkmaar. Ons inkoop team onder leiding van Yvonne van Eerden zijn aanwezig van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.  Hieronder vindt u een overzicht van de munten die wij regelmatig inkopen.

Zilveren muntenKilo fijnzilver
€ 830,00
Kilo fijnzilver
€ 830,00
Zilveren Gulden6,40 gram€ 2,00 per stuk
Zilveren Gulden10 gram€ 3,00 per stuk
Zilveren Rijksdaalder15 gram€ 4,50 per stuk
Zilveren Rijksdaalder25 gram€ 7,00 per stuk
Zilveren Tientje25 gram€ 7,00 per stuk
Zilveren 50 Gulden25 gram€ 10,00 per stuk

Klik hier voor onze inkoopprijzen gouden munten.

Zilveren munten? Verkoop ze nu!

Veel mensen hebben thuis nog oude gouden of  zilveren munten liggen. Deze munten vertegenwoordigen toch vaak nog een aanzienlijke waarde. De Nederlandse Goudhandel – inkoop zilver Alkmaar staat garant voor de hoogste biedprijs voor uw zilveren munten van Noord Holland. De prijzen hieronder zijn gekoppeld aan de huidige zilverprijs en worden dagelijks aangepast. Zo bent u gegarandeerd van de meest actuele en correcte prijs!

Heeft u nog zilver?

Als u nog zilveren munten heeft, dan is het nu een goed moment om uw zilveren munten te verkopen. De prijs van zilver is in de afgelopen tien jaar met meer dan 100% gestegen, als gevolg van de toenemende vraag naar zilver. Zilver wordt in veel industriële toepassingen gebruikt en er wordt maar erg weinig nieuw zilver gewonnen.

Nederlandse zilveren munten verkopen

Zilveren munten

Als u uw zilveren munten wil verkopen, kunnen wij uw munten taxeren en u een goede prijs bieden. Veel mensen hebben thuis nog oude zilveren munten bewaard. Nederlandse zilveren munten zoals guldens of zilveren rijksdaalders, zijn vaak meer waard dan u denkt. Dankzij de hoge zilverprijs is de waarde van deze munten vaak hoger dan de nominale waarde van de munten zelf. Bij het verkopen van Nederlandse munten is de waarde sterk afhankelijk van het jaartal waarin de zilveren munt is geslagen. Erg oude Nederlandse zilveren guldens en rijksdaalders zijn meer waard omdat er bij de vervaardiging een hoog percentage zilver werd gebruikt.

 

 

4 reacties op “Zilveren munten onze Prijzen

  1. M.van Bommel zegt:

    Kunt u mij de waarde geven van Zilveren Rijksdaalder 1931 en zilveren gulden 1931?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *