Inkoopprijzen Goud

De hoogste inkoopprijzen goud van Den Helder tot Amsterdam. Wij kopen uw goud, sieraden, munten en alle andere gouden voorwerpen en wij betalen in cash of storten de opbrengst op uw rekening.

Hieronder onze actuele prijzen.

Actuele goudprijzen20-04-202408.30 uur
9 Karaat37,5 %€ 20,00
14 Karaat58,5 %€ 37,60
18 Karaat750 %€ 48,25
20 Karaat83,5 %€ 53,75
21 Karaat87,5 %€ 56,35
22 Karaat91,6 %€ 59,00
24 Karaat99,9 %€ 69,00
KaraatGehaltePrijs per gram

Legitimatie verplicht.

Als wij goud of zilver inkopen moet u zich legitimeren! Wij kopen niet van minderjarigen. Wij stellen onze gegevens ter beschikking aan de officiële instanties als ons daarom wordt gevraagd.

Grotere transactie handelen wij af via de bank. Het door ons uit te betalen bedrag staat direct op uw rekening, ongeacht welke bank. Er zijn geen grote bedragen in huis vanwege veiligheid.

Oud goud in huis?

Veel mensen hebben thuis nog goud liggen. Dat kunnen bijvoorbeeld antieke sieraden zijn, die u toch niet meer draagt. Of u heeft nog wat gouden munten. Misschien heeft u andere gouden voorwerpen in huis die maar stoffig staan te worden in de kast zoals horloges, armbanden, ketting met hanger, broches, ringen en oorbellen. Dit goud is veel geld waard geworden de laatste tijd. Via de Nederlandse Goudhandel kunt u daarvan profiteren! Onze inkoopprijzen goud zijn voor al deze voorwerpen ongetwijfeld de allerhoogste goud prijzen van Noord Holland!

Inkoopprijzen goud

Onze werkwijze is heel transparant. Voor het verkopen van uw goud bent u van harte welkom in onze gezellige winkel, inkoop goud Alkmaar, aan de Marktstraat 2C (vlakbij de Waag, geopend van dinsdag tot en met zaterdag). Wij ontvangen u, en bieden u graag een kop koffie aan terwijl uw goud in uw bijzijn wordt gewogen en getoetst. Daarna wordt de prijs bepaald die afhankelijk is van het gewicht, karaatgehalte en de dagprijs.

Woont u in Schagen, Hoorn, Den Helder of Heerhugowaard?

Of u in Schagen uw goud kan verkopen en of de goud inkoper in Heerhugowaard zijn prijzen dagelijks op de website zet, wij weten het niet. In ieder geval kunt u bij ons de inkoopprijzen goud op de website zien en rijdt u dus niet voor niets vanuit Den Helder of Hoorn. U komt beter naar Inkoop Goud Alkmaar, het loont zeker de moeite.

Nadat u bij ons bent geweest, kunt u direct nog even de gezellige binnenstad van Alkmaar in, dus alleen die combinatie is al een prima reden om naar de Nederlandse Goudhandel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *