Verkoop Goud en Zilver

goud-munten-barenVerkoop goud en zilver daarvoor kunt u bij ons terecht voor de  maar daarnaast  bent in onze winkel ook aan het juiste adres voor voor het aankopen van goud en zilver.

Het is natuurlijk niemand ontgaan dat de goudprijs de afgelopen jaren enorm gestegen is en goud kopen kan daarom op sommige momenten heel interessant zijn. In 2009 betaalde u bijvoorbeeld per ounce, dat is ruim 31 gram zuiver goud, 800 Amerikaanse dollars. In 2011 steeg de goudprijs per troy ounce naar ruim 1800 dollar. Een enorme ontwikkeling van de goudprijs dus. Een baar goud of gouden munten zijn hun waarde in goud meer dan ooit waard. Goud kopen als belegging kan dus zeker een goede investering voor de toekomst zijn.

Gouden Cadeau

Een gouden sieraad is natuurlijk voor elke gelegenheid een mooi cadeau, daar kan je altijd mee voor de dag komen. Maar, heeft u er wel eens over gedacht om een gouden munt of een plaatje goud cadeau te doen. Uit ervaring weten wij hoeveel indruk dat achterlaat. Een baartje goud of een prachtige gouden munt is een duurzaam gouden cadeau  Een cadeau waarmee u uw bewondering of waardering tot uiting brengt en dat voor de ontvanger als een duurzaam geschenk beschouwd wordt.

Bij de Nederlandse Goudhandel kunt u goud in vele vormen kopen. Wij doen verkoop van goud en zilver van allerlei voorwerpen variërend van diverse goudbaren en munten tot gouden-en zilveren sieraden en sier- en gebruiksvoorwerpen .

Goud aankopen

Als u goud wil aankopen als belegging of om cadeau te geven komt u dan langs in onze winkel Verkoop Goud en Zilver aan de Marktstraat 2 C in Alkmaar en informeer naar de prijzen. Wij kopen de gouden munten en de goudbaren bij onze Belgische partners in en wij kunnen u daardoor een perfecte kwaliteit en een scherpe prijs aanbieden.

U kunt gouden munten of goudbaren ook telefonisch reserveren  072 520 60 01. Wij offreren u een goede prijs en u ontvangt altijd de  mooiste kwaliteit.

Verkoop goud en Nederlandse Goudhandel Verkoop goud en zilver Nederlandse Goudhandel

 

 

 

 

 

 

De winkel van de Nederlandse Goudhandel voor de verkoop van goud en zilver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *