Goudbaren te koop

Goudbaren kunnen wij leveren in diverse formaten. U bent bij de Nederlandse Goudhandel dus niet alleen op het juiste adres voor de verkoop van uw goud maar uk kan bij ons ook fysiek goud bestellen in de vorm van goudbaren. Voor de actuele prijzen kunt u ons bellen op 072 5206001. Hieronder een opsomming van de goudbaren die wij kunnen leveren

5 gram goudbaar:  De 5 gram goudbaren zijn eevoudig verhandelbaar over de gehele wereld. U kunt ze als geschenk geven maar u kunt ze ook gebruiken om transacties te vergemakkelijken. Deze kleine baren zijn zeer geschikt als betaalmiddel. Wij kunnen u goudbaren van 5 gram nieuw gegoten en in de originele verpakking leveren.

10 gram goudbaar De kleine goudbaren zijn zeer geschikt om op een eenvoudige manier waarde over te dragen. U kunt ze simpel transporteren over de gehele wereld. De goudbaren van 10 gram kunnen ook dienen als geschenk. Door de beperkte omvang is deze baar op een praktische manier te slaan. Heeft u er wel eens over gedachte om goudbaren als onderdeel van een spaarplan aan uw kinderen te schenken?

20 gram goudbaar Deze goudbaar heeft omvang van 39 bij 22 bij 1,3 millimeter en daardoor kunt u deze goudbaar makkelijk in uw portemonnee vervoeren. Dat is toch handig om deze goudbaar van 20 gram in uw portemonnee mee te nemen. U heeft dan letterlijk goud op zak.

1 troy ounce goudbaar Een 1 troy ounce Umicore goudbaar van Umicore is gegarandeerd 99,99% zuiver. Een troy ounce is 31,1 gram en geldt als de internationale standaardmaat voor de goudhandel. Deze baar is daarom bij uitstek geschikt voor internationale transacties.

Goudbaren Nederlandse Goudhandel Alkmaar

50 gram goudbaar Een 50 gram goudbaar lijkt op zich niet zo groot, maar vertegenwoordigt toch een aanzienlijke waarde. Deze goudbaar heeft een zuiverheid van 999.9 en is eenvoudig verhandelbaar over de gehele wereld.

100 gram goudbaar goudbaren. Ook deze goudbaren zijn makkelijk verhandelbaar over de hele wereld Zoals alle baren heeft de 100 gram goudbaar een zuiverheid van 999.9, deze is dus 99,99% puur goud.

250 gram goudbaar De 250 gram goudbaren kunnen wij ook leveren. Deze baren zijn voorzien van een certificaat en voorzien van een serienummer. Ook deze goudbaren zijn eenvoudig en zonder verdere analyse wereldwijd verhandelbaar.

500 gram goudbaar De 500 gram goudbaar wordt ook geleverd met een certificaat van echtheid. Het unieke nummer is te vinden op de goudbaar en op het certificaat. Ook deze goudbaren hebben een  goudzuiverheid  van 999,9  

1 kilo goudbaar Een kilo goud, in waarde en gewicht een goudbaar die indruk achterlaat. De bovenzijde van een U kilo baar is 90 bij 40 millimeter en de onderzijde is 81 bij 31 millimeter met een dikte van 17 millimeter.

12.5 kilogram goudbaar Toto slot de 12,5 kilo goudbaar. Dit is de bekendste en de duurste onder de standaard goudbaren die wij kunnen leveren. Deze goudbaar is voor de grote investeerder. Een goudbaar van 12,5 kilo kost meer dan € 815.000. Dit is dan ook een goudbaar die wij bij uitzondering leveren onde speciale betalingscondities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *