Inkoop Goud Alkmaar – Hoe werken wij? Taxatie van goud

Bij ons kunt u met uw oude sieraden geheel vrijblijvend langskomen bij Inkoop Goud Alkmaar voor een gratis taxatie. Wij geven u een eerlijk advies en als u besluit te verkopen dan verzorgen wij de inkoop tegen de beste prijs, gebaseerd op de actuele goudprijs.

Inkoop Goud Alkmaar is van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.Kom naar onze winkel voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Hoe verloopt het proces in onze winkel?

Stap 1: Het toetsen van goud op het juiste karaat gehalte

goudkeurmerk Inkoop Goud

Wij onderzoeken eerst het keurmerk. Nederlands goud heeft een keurmerk. Het keurmerk vertelt ons wat het goud gehalte is van uw goud. Bij 18  karaat betekent dat er 75% (750) puur goud in uw sieraad zit en heeft daardoor dus een hoger goudgehalte dan 14 karaat, waar 58,5% (585) puur goud in verwerkt is. Daarna wordt uw goud getoetst met een chemische vloeistof op een toetssteen. Dankzij deze test wordt het duidelijk welk gehalte goud/zilver het is.

Het is belangrijk om dit te weten omdat hier het prijsverschil zit.

Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten en zien hoe uw goud/zilver in uw bijzijn wordt getest.

Stap 2: Het wegen van uw goud

Het goud of zilver wordt met een speciale (geijkte) weegschaal gewogen, zo weten wij en u precies wat het weegt. Ook dit wegen gebeurt in uw bijzijn en u kunt zelf het gewicht controleren. Het gewicht, vermenigvuldigt met de actuele goud- of zilver koers, is de waarde van uw goud/zilver. Bekijk de actuele goudprijzen van Inkoop Goud Alkmaar op de pagina Inkoop Goud.

Goud toetsen - Nederlandse Goudhandel Inkoop goud Alkmaar

Stap 3: Ons bod en de betaling

Op basis van de voorgaande stappen doen wij u vervolgens direct een bod. Het bod van de Nederlandse Goudhandel is de hoogste marktprijs van Alkmaar en omstreken en is gebaseerd op de actuele koers op de beurzen.

Gaat u akkoord met ons bod, dan betaalt Inkoop Goud Alkmaar u direct contant uit. Uiteraard kunnen wij het geld ook meteen via internet bankieren storten op een gewenst rekeningnummer.

Een taxatie van de Nederlandse Goudhandel is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. uitbetalen goud

Voorwaarden voor de verkoop aan de Nederlandse Goudhandel:

  • U dient uw legitimatiebewijs te tonen.
  • U bent 18 jaar of ouder.
  • U bent de rechtmatige eigenaar van hetgeen u aanbiedt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *