100g goudbaar - Metalor | GoldByPost - Vanaf € 5.208

Wat is geld vandaag de dag nog waard? De inflatie neemt hard toe, spaargeld levert niets meer aan rente op, of er moet zelfs betaald worden om je spaargeld op je rekening te houden. Kortom het zijn onzekere tijden. Het is interessant om een deel van dat spaargeld om te zetten in goud of zilver. Een verdeling in aandelen, geld en edelmetalen is iets dat ikzelf al jaren doe. De vemogensbeheerder https://www.aberfeld.nl/ is een uitstekend bedrijf die mij adviseren en mij goed op de hoogte houden van wat er speelt in de wereld. Om altijd naar alle koersen te kijken elke dag, en de hele dag door, is voor veel mensen geen optie, ook voor mij niet.

Ik vind goud en zilver een lange termijnbelegging. Het is uitstekend om een deel van het geld dat je toch niet nodig hebt te beleggen in edelmetalen. Weg leggen en niet meer naar kijken is mijn devies.

Is fysiek goud kopen verstandig?

Naar mijn mening is fysiek goud kopen verstandig en een ontzettend slimme lange termijn investering. Door de eeuwen heen is gebleken dat de waarde van goud over het algemeen is blijven stijgen. Dit komt o.a door de beperkte voorraad goud dat aanwezig is op aarde. Fysiek goud kopen is niet enkel weg gelegd voor de vermogende investeerders, maar ook heel goed mogelijk wanneer iemand maar een klein budget heeft. Fysiek goud kopen is namelijk al mogelijk vanaf 1 gram.

Fysiek Goud kopen als belegging

De waarde van edelmetalen fluctueert. Zo kan het zijn dat de prijs het ene moment laag is wanneer er weinig vraag is, en het andere moment hoog is,omdat de vraag toeneemt en er bijvoorbeeld een crisis aan komt of reeds aanwezig is. Edelmetalen behouden hun waarde en dit doen ze al duizenden jaren. De kans dat de waarde van goud naar 0 gaat is verwaarloosbaar, hierdoor heeft goud een zekere tastbare waarde. De kans dat het goud qua waarde nog lang niet op zijn hoogtepunt is, is groter gezien de huidige “toestand” in de wereld. De maatregelen om het milieu te beschermen en de waanzinnig hoge kosten die dat met zich meebrengt, Corona, de miljarden aan geld die op dit moment bijgedrukt worden, inflatie etc. zijn op dit moment signalen die de goud- en zilverkoers niet fors onderuit zullen halen.

t