Sieraden winkel

In onze online winkel vindt u nu een aantal prachtige zilveren objecten. Binnenkort bieden wij hier ook een keus in diverse sieraden  die u online kunt kopen. Uiteraard kunt u naar onze winkel in Alkmaar komen maar, gemak dient de mens en daarom dus een online winkel.

Facebook

Momenteel hebben wij al een online winkel waar u al een kleine selectie van onze sieraden kunt bekijken. U vindt deze winkel via onze Facebookpagina. Als u op onze Facebookpagina komt dan ziet u daar de Mercadoo shop. Als u daarop klikt dan ziet u al een voorproefje van hetgeen u binnenkort in onze winkel mag verwachten. U kan deze sieraden trouwens ook direct via deze shop kopen. Hier is de directe link naar deze Facebookwinkel.

Als u een Facebookpagina heeft en u  “liked”  de Facebookpagina van de Nederlandse Goudhandel dan krijgt  u al onze berichten automatisch te zien en blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen.

Online winkel

In onze online winkel kunt u al onze producten kopen. Dat zijn dan niet alleen ringen, kettingen en andere luxe artikelen maar wij gaan in deze winkel ook gouden en zilveren munten en baartjes verkopen. U kunt alles direct aanschaffen en de artikelen worden binnen 4 dagen bij u thuis bezorgd. Als u dus gouden munten of baartjes wil kopen als belegging dan biedt onze online winkel een uitstekend alternatief. U hoeft niet op stap en met veel waarde over straat. Nee, de waardevolle gouden munten of gouden baartjes worden bij u thuis bezorgd, wel zo makkelijk. De gouden munten en baartjes, maar ook de luxe artikelen worden door ons verzonden in een prachtige verpakking. Dat kan een bewaardoosje zijn, bijvoorbeeld voor de gouden munten, of een mooie geschenkverpakking voor als u een dierbare wil verrassen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *