Waar naar toe met Sieraden en Sloopgoud?

Als u in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Hoorn, Den Helder of een andere plaats in Noord Holland woont, dan komt u natuurlijk gewoon met uw oude sieraden of sloopgoud naar onze winkel in Alkmaar. Wij bieden immers de beste prijs voor sieraden en sloopgoud in Noord Holland een ook voor sieraden krijgt u bij ons de hoogste prijs.

De hoogste prijs voor Sieraden en Sloopgoud

Wij kunnen de hoogste prijs bieden voor oude sieraden en sloopgoud, omdat wij het oud goud dat wij inkopen direct laten omsmelten bij onze aangesloten partners en dan op de internationale markt verkopen. Zo simpel is het. Alle andere inkopers van sloopgoud en oude sieraden doen dat op precies dezelfde wijze, maar doordat die niet de unieke samenwerking hebben met onze internationale partners, moeten die nog allerlei kosten betalen, die ze uiteraard ook aan de klanten doorberekenen.

Transparant zijn is belangrijk

Bij de Nederlandse Goudhandel zijn de prijzen die wij betalen voor sloopgoud en sieraden volstrekt transparant. U kijkt op de website en daar ziet u direct wat u in de winkel van Inkoop Goud Alkmaar goudprijs  ontvangt voor uw gouden sieraden. De prijzen die wij vermelden zijn de netto prijzen die u ontvangt. Daar gaan geen smeltkosten, administratiekosten of andere onzinnige kosten van af. Sloopgoud en Sieraden zijn ook goud en dus …Goud waard.

Waarom naar Alkmaar?

Als u in de kop van Noord Holland woont, bijvoorbeeld in Den Helder of Hoorn dan bent u veruit het voordeligst uit om even naar Alkmaar te rijden voor de verkoop van uw oude sieraden. U parkeert bij ons voor de deur. Wij betalen uw parkeergeld als u meer dan 150 gram goud komt inleveren. Vanuit Bergen, Heerhugowaard of Schagen bent u binnen een half uur vanuit uw huis bij ons in de zaak. Snel en veilig. U wil toch immers ook niet met uw oude sieraden of sloopgoud een hele reis maken.

verkoop sieraden en sloopgoud

Hogere prijs bij groot volume

Als u een flinke hoeveelheid goud heeft, bijvoorbeeld meer dan 250 gram dan ontvangt u bij ons zelfs een hogere goudprijs dan op de site gemeld. Wij kunnen dit doen omdat wij met grote hoeveelheden sloopgoud en oude sieraden direct prijzen af kunnen spreken met onze buitenlandse partners. In ons kantoor in Amsterdam wordt door onze handelaren de prijs direct vastgelegd en zodoende ontvangt u bij een grotere hoeveelheid sloopgoud of sierden een hoge prijs voor uw goud.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *