De Beste Goudprijs

Er zijn veel goudinkopers die “De Beste Goudprijs” baseren op wat hun mede goudinkopers bieden en niet op de internationale goudmarkt. Zo kunnen deze inkopers de goudprijs die zij bieden laag houden. U krijgt daardoor veel minder geld voor uw goud. De beste goudprijs komt alleen maar tot stand wanneer een inkoper zijn prijzen baseert op de koersen van de internationale goudmarkt. De internationale goudmarkt is 24 uur, 7 dagen per week in beweging. Dat wil zeggen dat een goede inkoper kijkt naar de internationale goudmarkt en daar, en nergens anders op, zijn prijzen bepaald.

Wij kijken continue naar de markt, waardoor u de meest eerlijke en de beste goudprijs krijgt bij de Nederlandse Goudhandel. Wij hebben een vaste marge en wijken daar niet van af. Ons strakke, transparante beleid om u de beste goudprijs te kunnen bieden is dat wij een onafhankelijk bedrijf zijn en blijven, die de goudprijs op de internationale markt hanteert en daar onze biedprijzen op baseren. Dit is de enige en juiste manier om u de beste goudprijs te garanderen. Wanneer goudinkopers hun biedprijzen laag houden, doen de andere inkopers dat ook. Zo krijgt u nooit de beste goudprijs voor uw goud. Zij hebben er geen belang bij om hoge prijzen te bieden, waardoor u minder geld krijgt voor uw goud. Dit kan oplopen tot honderden euro’s verschil.

Goud fluctueert 24 uur per dag, net als de aandelen. Na Europa opent de markt in de Verenigde Staten. Daarna Azië en Australië. Vervolgens opent Europa weer, etc. Elke professionele goudhandelaar kijkt altijd naar de goudmarkt en natuurlijk niet naar zijn concurrenten. Omdat wij de goudkoers real time op onze website hebben staan, kunt u zelf uitrekenen wat uw prijs zou moeten zijn. Een inkoper die voor 14 karaat twee tot vijf euro onder de koers zit, vinden wij een onbetrouwbare inkoper die een veel te hoge marge neemt. Op die manier krijgt u niet de beste goudprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *