Goud recyclen met de Nederlandse Goudhandel

Goud recyclen is heel belangrijk. De goudwinning werkt immers erg inefficiënt. Dit komt doordat er een hoop afval komt bij het delven van goud. Om bij het goud te komen wordt er minder milieuvriendelijk te werk te gaan. De goudwinning zorgt voor een flinke belasting van het milieu. De goudwinning gebeurt door diepe schachten te graven en het gesteente los te maken waarin zich het goud bevindt. Dat gesteente wordt fijngemalen. Door hier het goud uiteindelijk uit te halen kunnen we het edelmetaal winnen. De verschillende korrels worden samengesmolten tot munten of baren, waardoor wij er uiteindelijk weer in kunnen investeren. Het is dus een aardige klus  om het goud daadwerkelijk hier te krijgen. Door na te denken over de goudwinning kunt u waarschijnlijk beter begrijpen dat het hier gaat om een zeer waardevol en schaars edelmetaal.

Kostbaar goud

Omdat er juist zo weinig goud op aarde is en het kostbaar is om goud uit de grond te halen, blijft de goudprijs hoog als men het vergelijkt met andere schaarse metalen. Het winnen van goud kost niet alleen veel tijd maar omdat het zo lastig is om goud te delven en men heel lang bezig is voor een klein beetje is goud dus erg duur. Goud recyclen is dus heel belangrijk.

Oud goud naar de Nederlandse Goudhandel voor het milieu.

Wat wij als Nederlandse Goudhandel doen is het opkopen van oud goud dat niet meer gedragen wordt en in de la blijft liggen Het goud dat wij opkopen wordt weer omgesmolten tot goudbaren.

Deze goudbaren worden weer verkocht aan handelaren, goudsmeden en particulieren die in goud beleggen. Op deze wijze wordt het milieu uiteraard een stuk minder belast dan wanneer het goud uit de mijnen gedolven moet worden. De Nederlandse Goudhandel draagt d.m.v. goud recyclen bij aan een stukje milieu bescherming.

goud recyclen Inkoop Goud Alkmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *