Muntenverzameling: Uw oude munten zijn veel waard

Veel mensen hebben thuis nog oude zilveren of gouden munten liggen als onderdeel van een muntenverzameling. Dit zilvergeld en gouden muntgeld zijn dankzij de recentelijk enorm gestegen zilver en goud prijs, vaak veel meer waard dan de nominale waarde van de munt zelf. Zelfs  gouden of zilveren munten die u bezit als onderdeel van een muntenverzameling zijn soms meer waard bij verkoop als goud of zilver dan de verzamelaars waarde.

Gratis Taxaties

Bij de Nederlandse Goudhandel is het mogelijk om uw munten gratis, deskundig en vrijblijvend te laten taxeren.

De redenen om een gratis taxatie laten uitvoeren zijn:

  • U verzamelt niet (of niet meer) of heeft een erfenis
  • Iemand uit de familie heeft interesse om een erfenis over te nemen, hoeveel moet hij of zij dan betalen voor die erfenis?
  • Het is jammer als collecties renteloos liggen te ‘verstoffen’
  • U wilt eigenlijk wel eens weten wat u bezit, want als u niet weet wat de waarde is dan kunt u het ook niet goed verzekeren of op een goede manier van de hand doen.
  • Iemand heeft interesse in uw munten of postzegels maar u weet niet of het geboden bedrag goed is

Als u uw munten wilt laten taxeren bij de Nederlandse Goudhandel in Alkmaar dan kunt u telefonisch (072 5206001) een afspraak maken voor een gratis taxatie of u komt gewoon bij ons langs in de Marktstraat.

Ook zonder afspraak uw muntenverzameling laten taxeren

Van dinsdag tot en met zaterdag ontvangen wij u graag  in Alkmaar aan de Marktstraat. Een afspraak voor het verkopen van uw oude munten verzameling is niet direct nodig, u kunt ook gewoon langskomen . Klik hier voor de adresgegevens en openingstijden van Inkoop Goud Alkmaar.

Gouden Tientje en Zilveren Tientje

Wanneer u een Gouden Tientje of Zilveren Tientje wilt verkopen, dan kunt u op onze website de hoge waarde per munt zien. Deze waarde geldt ook als ze niet FDC zijn.  Naast Nederlandse munten is de Nederlandse Goudhandel, Inkoop Goud Alkmaar ook het beste adres voor buitenlandse munten.

Goud als belegging muntenverzameling

Krugerrand en Maple Leaf

Net zoals voor het Gouden Tientje en het Zilveren Tientje, hanteren wij ook een hoge waarde voor de Krugerrand en de Maple Leaf munten. De Nederlandse Goudhandel, Inkoop Goud Alkmaar neemt hele munten verzamelingen in, maar ook losse gouden munten en zilveren munten. In alle gevallen garanderen wij een eerlijke, transparante werkwijze, een hoge opbrengst en een gastvrije ontvangst.

Inkoop van de Muntenverzameling

Het verbaasd u niets want wij schreven dit immers al, maar de Nederlandse Goudhandel, Inkoop Goud Alkmaar, koopt zowel gouden munten als zilveren munten, zowel Nederlandse munten als buitenlandse munten en zowel losse munten als een gehele muntenverzameling. Maar veel belangrijker: Wij  beoordelen uw muntenverzameling wel op de juiste waarde en wij degraderen uw muntenverzameling niet tot een gewicht in goud of zilver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *