Hoogste prijs voor Oude sieraden in Alkmaar

Heeft u nog oude sieraden die niet gedragen worden, kapot zijn of die u persoonlijk niet mooi vindt? Al deze sieraden zijn bij ons inkoop goud Alkmaar te verzilveren voor geld. De goudkoers is de laatste tijd sterk gestegen, waardoor het nu de juiste tijd is om uw oude sieraden te verkopen.

U kunt bij ons terecht voor al uw oude sieraden zoals kettingen, broches, horloges, ringen, armbanden, bedels, oorbellen, etc. zowel gouden sieraden als zilver. Wij taxeren het voor u en bieden de beste prijs op basis van de huidige koersen. Extra voordeel….wij betalen direct contant uit en dat tegen de hoogste prijzen van Noord Holland.

Oude sieraden verkopenTaxatie oude sieraden

De Nederlandse Goudhandel biedt u de juiste kennis en ervaring op het gebied van het taxeren van antieke sieraden. Maar weinig juweliers hebben de kennis in huis om een eerlijke marktprijs betalen voor antieke of oude sieraden. Wij hebben een passie voor mooie oude sieraden en u kan van ons dan ook uitstekende persoonlijke service en een plezierige en succesvolle verkoop van uw oude sieraden verwachten.

Sieraden verkopen kan een emotionele onderneming zijn. Wij begrijpen dat u soms een persoonlijke binding heeft met deze oude sieraden en dat u hier niet lichtzinnig afstand van neemt. Ons doel is om u een eerlijke prijs te betalen en dat kan alleen als we een relatie van wederzijds vertrouwen opbouwen met onze klanten. Dit doen wij door onze klanten te respecteren en eerlijk voor te lichten bij het taxeren en in- en verkopen van oude en antieke sieraden.

Welke oude sieraden kan u aan ons verkopen?

Uw oude en antieke sieraden met of zonder diamant kunnen meer opbrengen dan u denkt!

Wij kopen alle gouden sieraden, alle platina sieraden, alle zilveren sieraden met of zonder diamant uit alle periodes. Wij kopen enkele stuks, maar ook complete erfenissen. Wij doen direct een reëel bod en betalen meteen contant uit. Of het nu om meerdere stuks of slechts om een enkel oud sieraad gaat.

Hoe meer aandeel goud er in uw oude sieraden zit, hoe hoger de waarde. In Nederland wordt in juwelen gewoonlijk 14 karaat goud gebruikt.

  • 22 karaat, keurmerk met het getal 916.
  • 20 karaat, keurmerk met het getal 833.
  • 18 karaat, keurmerk met het getal 750.
  • 14 karaat, keurmerk met het getal 585

Als er koper aan goud wordt toegevoegd, wordt het goud roder van kleur.

Rood goud bestaat in 9 karaat, 14 karaat, 18 karaat en 22 karaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *