De zilverwaarde is nu aantrekkelijk

Zilver wordt gebruikt als betaalmiddel. Dat gebeurt nu in diverse landen maar dat gebeurde ook al voor onze jaartelling begon. Wie kent niet de Bijbelse uitdrukking zilverlingen. Zilver wordt gebruikt als betaalmiddel omdat het een edelmetaal is dat makkelijk te bewerken is en toch een stevig metaal blijft. Zilver is iets harder dan goud. Zilver is ook een populair metaal voor gebruik in sieraden. Door de hoge waarde is het nu interessant om zilveren munten en sieraden in te leveren voor geld.

Zilverprijs per gram

Zilver wordt op de internationale markten verhandeld in de gewichtseenheid “troy ounce” (31,1 gram). De waarde van zilver wordt internationaal uitgedrukt in troy ounces.  In onze winkel Inkoop Goud Amsterdam wordt de prijs van zilver vermeld per gram.

Zilveren tientjes, zilveren rijksdaalders en guldens

In Nederland hebben we jaren zilveren munten gehad. De zilveren rijksdaalder en de zilveren gulden zijn in grote getale geproduceerd en veel mensen hebben dan ook nog zilveren guldens en zilveren rijksdaalders in huis. Deze munten zijn nu geld waard. Kijk voor de prijzen op onze pagina zilveren munten. Er zijn in verleden ook heel veel zilveren tientjes geproduceerd de waarde van deze zilveren tientjes is aanzienlijk. Het loont zeker de moeite om in onze winkel langs te komen met uw zilveren munten. De Nederlandse Goudhandel biedt u een goede prijs, ook voor uwziveren tientjes, rijksdaalders en guldens.

zilveren rijksdaalders verkopen Alkmaar

De waarde van uw zilveren munten

Zilveren munten hebben een aanzienlijke waarde. We schreven dat al hiervoor. De waarde van uw zilveren munten vindt u hier. Veel mensen hebben deze munten verzameld. Toch is de waarde van deze zilveren munten nu soms hoger dan u denkt. Het heeft zeker zin om met uw zilveren munten naar Inkoop goud zilver Alkmaar te komen voor een gratis taxatie.

Zilveren sieraden hebben ook waarde!

Hetzelfde geld eigenlijk voor zilveren sieraden. Wie heeft niet een paar sieraden in de la liggen die je nooit meer draagt. Dat gaat helemaal op voor zilveren sieraden. Vaak liggen die in de la en ga je er al van uit dat die zilveren sieraden niks waard zijn. Dat is niet waar! Wij adviseren om eens met je zilveren sieraden langs te komen om ze te laten taxeren. De prijs die wij bieden zal u verbazen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *