Goud verkopen Alkmaar

Contant geld nodig? Kijk dan eens of u goud, zilver, antieke sieraden of munten in huis hebt, die u eigenlijk wel zou willen verkopen. Oude sieraden die u ooit eens hebt gekregen, maar misschien nooit meer draagt. Goud verkopen bij de Nederlandse Goudhandel in onze winkel Inkoop Goud Alkmaar dat levert direct geld op. Op basis van het gewicht en het gehalte krijgt u ter plaatse contant uitbetaald!

Verkoop van uw Goud levert Contant Geld op.

De goudprijs is de afgelopen jaren flink gestegen. Momenteel lijkt het dat de goudprijs zijn hoogtepunt heeft bereikt. Dat maakt het aantrekkelijk om de waarde van goud, munten en sieraden te ‘verzilveren’. Uw goud verkopen levert geld op. De waarde van het goud en daarmee de hoogte van de uitbetaling is afhankelijk van drie factoren: het gehalte van het goud (karaat), het gewicht en de dagprijs op het moment van de goud verkoop. Kijkt u hier hoe het verkoopproces verloopt.

Gram goud

Cash voor Goud

Goud verkopen aan de Nederlandse Goudhandel

Als u gouden munten of antieke sieraden wil inwisselen voor geld, dan kunt u voor allerlei verrassingen komen te staan. Het gehalte wordt niet juist vastgesteld, het gewicht wordt bepaald met een weegschaal die niet geijkt is, of de koers blijkt ineens te zijn aangepast. Dat soort verrassingen komt u bij de Nederlandse Goudhandel niet tegen. Goud verkopen in onze winkel te Alkmaar biedt u de zekerheid van de hoogste opbrengst van Alkmaar en de wijde omgeving. Wij staan in Noord Holland bekend als een Goudeerlijke Zaak.

Verkopen van goud, munten zoals gouden tientjes

Bij ons komt u niet alleen voor  het inwisselen van oude sieraden. Ook als u een gouden tientje of gouden munten wil verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. Uw goud is veel geld waard zeker als het gaat om gouden munten of gouden tientjes. De procedure bij het verkopen van een gouden tientjes of gouden munten kunt u vergelijken met het inwisselen van sieraden.

Adres voor goud verkopen in Alkmaar

Goud verkopen kan in onze winkel aan de Marktstraat 2 in het centrum van Alkmaar. Onze winkel ligt vlak bij de Waag waar u op vrijdag kunt genieten van de kaasmarkt. De auto kan u parkeren bij ons in de straat. Komt u goud verkopen dan betalen wij uiteraard uw parkeerkaartje. De Nederlandse Goudhandel, winkel Inkoop Goud Alkmaar, is geopend van dinsdag tot zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *