fbpx

http://kassa.vara.nl/…/de-goudeerlijke-markt-van-de-goudink…

Net als #vara #kassa #goud en #WaarborgNederland” maakt ook de Nederlandse Goudhandel zich zorgen over het misleidende inkoopbeleid van goudinkopers.

U heeft geen zin in een lang verhaal, lees dan onze tips op de homepage https://nederlandsegoudhandel.nl/ Het levert u altijd geld op!

Wij krijgen dagelijks mensen die elders hun goud laten taxeren bij inkopers die niet eerlijk zijn. Ook juweliers! Ook zij gebruiken uw vertrouwen.
Wij kunnen hard maken dat juweliers 6 euro per gram minder bieden dan wij. Op 30 gram, scheelt dit maar liefst 180 euro.
1 velletje papier dat in uw printer ligt weegt 6 gram, heeft u een idee hoe snel dit oploopt.

Zelfs een landelijke grote goudinkoper maakt gebruik van uw onwetendheid. Wij maken dagelijks mee dat dit tot een verschil van 500 euro minimaal kan oplopen.

Op onze website www.nederlandsegoudhandel.nl hebben wij allerlei tips staan die voor u als aanbieder makkelijk te onthouden zijn. Neem de moeite om het te lezen. Elke goudinkoper moet uw goud, eerlijk bepalen op het karaat gehalte.
En nee, natuurljk bent u geen specialist, ieder zijn vak. Maar laat duidelijk zijn dat u op zijn minst recht heeft op een correcte bepaling van het goudgehalte, op een correct gewicht en geen onnozele verhalen te horen krijgt, zoals koersdalingen, administratie kosten, een juweel terug moet kopen, etc.

Het advies van #kassa #vara dat u uw goud bij diverse opkopers moet aanbieden is een goed advies.

Ons advies: lees onze tips, en ga naar een correcte opkoper die al op zijn website duidelijkheid verschaft.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen op korte termijn contact met je op.