fbpx

Wij zoeken zilver voor onze winkel

Heeft u nog antieke zilveren voorwerpen liggen, zoals pillendoosjes, thee- koffie servies, antieke parfumflesjes, zilveren miniatuurtjes, schalen, etc.? Neem contact met ons op want wij zoeken zilver.

Zilveren voorwerpen

U doet er niets mee en het zilverwerk ligt maar in de kast? Kom dan eens langs in onze winkel aan de Marktstraat 2 C in Alkmaar, om de hoek bij de Waag. In de kast blijft het eeuwig liggen, maar bij ons kunt u uw zilveren voorwerpen verzilveren. Het ruimt lekker op en u  krijgt er nog een goede prijs voor.

Wij hebben een exclusieve samenwerking met een antiquair die gevestigd is in Knokke en Cannes. Via deze antiquair krijgen wij veel vraag naar zilveren voorwerpen. Vandaar dat wij altijd een goede prijs kunnen bieden voor mooie, goed bewaarde zilveren objecten. Voor deze objecten kunnen wij vaak meer betalen dan de zilverwaarde, gewoon omdat er veel vraag naar is in het buitenland. In Nederland maakt u momenteel geen goede prijs voor zilveren voorwerpen. Het loont dus werkelijk om bij ons langs te komen.

Aangezien wij natuurlijk ook altijd een voorraad hebben kunt u ook langs komen om eens te neuzen tussen de zilveren objecten die wij hebben ingekocht. Normaal gezien komt onze Belgische antiquair slechts één keer in de maand langs. Tot die tijd hebben wij de voorraad uitgestald in onze winkel. De artikelen die u op de foto ziet zijn mogelijk dan ook niet meer beschikbaar. Maar, wij hebben ongetwijfeld alweer andere voorwerpen in onze voorraad die u zeker aantrekkelijk zult vinden. Laat u verassen en kom eens bij ons op de koffie.

Wilt u meer informatie en misschien al een indicatie voor hetgeen u bij ons gaat ontvangen voor uw zilveren voorwerpen neemt u dan telefonisch contact met ons op: 072 520 60 01

Of kom direct langs in onze winkel Inkoop Goud Alkmaar aan de Marktstraat 2 C in Alkmaar.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen op korte termijn contact met je op.