Investeren in Goud

Vandaag verscheen in de Telegraaf een artikel over vervalst goud. Het is een fenomeen waar handelaren steeds meer mee te maken krijgen. De oorzaak is natuurlijk de hoge prijs van het goud momenteel. Het heeft zin een hoop werk te verzetten en wat te investeren om een goudbaar te maken die gevuld is met wolfraam in plaats dat er sprake is van puur goud.

IMG_4574
Artikel Telegraaf 13-08-2016

Ook gouden munten worden vervalst. Met name Krugerands en Mapleleafs zijn munten die gewild zijn bij beleggers en door het gewicht, 1 troy ounce, loont het om deze munten te vervalsen.

Veel particulieren kopen momenteel gouden munten of baartjes als belegging. Wij merken een toenemende vraag en die wordt ingegeven door onzekerheid en angst over de toekomst. Daarnaast maakt de lage rente het onaantrekkelijk om je geld op de bank te houden en is de drempel om goud als belegging aan te kopen een stuk lager.

Als je gouden munten koopt moet je erg goed opletten dat je geen valse munt koopt. Wij adviseren daarom om bij erkende Goudhandelaren deze munten of baren te kopen. In dit filmpje geef ik een uitleg waarop je moet letten als je een gouden tientje gaat kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *