Inkoop Goud Castricum

Als u vanuit Castricum naar onze winkel Inkoop Goud Alkmaar gaat dan bent u met de auto 18 minuten onderweg. De afstand voor inkoop goud Castricum bedraagt 9,2 km en uw brandstofkosten zijn als volgt:

Benzine: € 1,40  Diesel: € 1,00  Gas: € 0,90

Dit is uw routebeschrijving

Inkoop Goud Castricum

Bekijk hier uw route op de site van de ANWB: routebeschrijving voor Inkoop goud Castricum.

Beste prijzen voor inkoop goud Castricum

Bij Inkoop Goud Alkmaar verkoopt u uw gouden sieraden en munten tegen de beste prijzen van Noord Holland. U hoeft echt niet verder te rijden want dat levert u hoogstens een dubbeltje meer per gram op. Als u 100 gram goud heeft dan is het voor u echt niet interessant om verder te rijden. Uw opbrengst is bij 100 gram dan wel € 10,00 minder dan bijvoorbeeld in Haarlem, Beverwijk of Amsterdam maar u spaart aardig wat uit aan brandstof, parkeergeld en… natuurlijk ergernis.

Bij ons kunt u altijd wel parkeren in de straat of om de hoek. Als u met 100 gram goud komt vergoeden wij dan ook nog uw parkeergeld dus wij maken het u makkelijk.

Vrijdag Kaasmarkt

Als echte Noord Hollander weet u natuurlijk dat het op vrijdag Kaasmarkt is in Alkmaar. Bij ons voor de deur worden de kazen uitgeladen want Inkoop Goud Alkmaar ligt om de hoek van het Waagplein in Alkmaar. Het is dus ontzettend gezellig bij ons in de straat en op de kaasmarkt op vrijdag. Ook op zaterdag opent de Nederlandse Goudhandel haar winkel. De zaterdag is traditioneel marktdag en aangezien Inkoop Goud aan de Marktstraat gevestigd is vindt u de markt bij on om de hoek. Opnieuw een uitstekende reden om de auto te pakken en van Den Helder naar Inkoop Goud Alkmaar te rijden.

Wij zien u hopelijk snel in onze winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *