Goudinkoop Alkmaar

Welkom in onze winkel, aan de Marktstraat, 10 meter vanaf de KAASMARKT in Alkmaar, waar u wordt ontvangen door Yvonne, al 25 jaar uw betrouwbare goudspecialist.

Daarom de Nederlandse Goudhandel

 • Eerlijk en transparant (zie onze prijzen hieronder)
 • Altijd onze inkoopprijzen voor goud, zilver en munten op de site
 • Geen bijkomende kosten
 • Geen verrassende koerswijziging, de prijs die u hier ziet betalen wij uit.
 • U krijgt bij ons gegarandeerd meer geld voor uw goud!

Actuele inkoopprijzen

[ws_table id=”1″]

Gouden munten

[ws_table id=”3″]

Belangrijke tips

 • Een goudinkoper zonder prijzen op de website, vinden wij onbetrouwbaar.
 • Kijk naar de datum bij vermelde prijzen per gram. Wanneer de datum in het verleden ligt, krijgt u minder dan er vermeld staat. Dit is een lokkertje!
 • Ga niet in op een bod of schatting, het bedrag is altijd lager dan wanneer uw goud gewogen wordt in uw bijzijn.
 • Kijk altijd mee op de weegschaal. Weegt men uw goud zonder dat u erbij bent, vraag het terug. U weet dan het gewicht niet. 10 gram minder gewicht aan goud scheelt al 190 euro!
 • Weeg uw goud thuis op de keukenweegschaal. U heeft dan een goede indicatie.
 • Goud zonder keurmerk is ook goud. Een inkoper die u om die reden minder geld biedt is onbetrouwbaar.

Ons motto: Eerlijk duurt het langst.

Klik hier voor een korte video met tips

Zilveren munten

[ws_table id=”4″]

Heeft u zelf nog (oud) goud, gouden sieraden, erfstukken, goud dat u nooit meer draagt, horloge, gouden munten, goudbaren en zelfs gouden tanden in bezit? Wilt u de waarde weten van uw goud, of direct inwisselen in contant geld? U kunt uw goud kosteloos laten taxeren bij de Nederlandse Goudhandel aan de Marktstraat in Alkmaar. U zult verbaasd zijn over de waarde van uw oude goud. Wij betalen u gegarandeerd de hoogste goudprijs van Alkmaar en omstreken!

Yvonne van Eerden eigenares van de Nederlandse Goudhandel heeft veel ervaring in de zilver/goud/muntenhandel en in de juweliersbranche. Yvonne maakt zich hard voor een eerlijke goudhandel tegen de juiste prijs, Zo maken wij iedere dag openbaar onze inkoopprijzen via de website bekend en wij wegen uw goud of zilver in uw bijzijn. Voor eerlijkheid en transparantie bent u hier dus altijd aan het juiste adres.

Nederlandse Goudhandel is 100% Transparant

Wij wegen waar u bij bent!

U kijkt mee wat de geijkte weegschaal aangeeft. Een goudhandelaar die u niet laat zien hoeveel uw goud precies weegt, vinden wij geen eerlijke handelaar. U moet dan maar geloven wat het gewicht is. Daarom kijkt u bij ons altijd zelf mee naar het aantal gram, zo weet u precies wat uw goud waard is. De weegschaal hoort op de toonbank en niet onder de toonbank! Dat noemen wij Transparant.

Tip

Weeg alvast thuis uw goud op de (moderne) huishoudweegschaal, dan heeft u al een behoorlijke indicatie van het gewicht. Lees hier nog meer tips.

Wij toetsen waar u bij bent!

Wij toetsen het goudgehalte waar u bij bent. Dat gebeurt op een speciale toetssteen. Met specifieke vloeistoffen wordt het goud gehalte van uw goud bepaald.

Onze prijs staat op de website

De prijs staat iedere dag vermeld op de website. Wij blijven graag volledig transparant. U wilt immers weten waar u mee naar huis gaat. En wij willen dat iedereen met een glimlach de deur uit loopt. Volgens ons is het dan ook niet nodig om geheimzinnig te doen over de prijzen. Bekijk hier wat uw goud waard is.

De Nederlandse Goudhandel is gecontroleerd door Verispect, de instantie die in opdracht van de rijksoverheid toezicht houdt op naleving van de waarborgwet.

Contante Inkoop:

U kunt uw verkochte goud in cash meenemen, maar wanneer u niet met veel geld over straat wilt kunnen wij het bedrag ook direct via internet bankieren aan u overmaken. U kan de overboeking dan direct controleren en u krijgt uiteraard een overmakingsbewijs van ons mee.

Verkoop van Goud

Wij verkopen ook goud, sieraden, munten en goudbaren. Als u een mooi sieraad zoekt tegen een aantrekkelijke prijs vraagt u dan naar onze collectie. Goud als belegging kan ook heel interessant zijn, zowel gouden munten als goudbaren kunnen wij u aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Kijk op onze verkooppagina voor meer informatie.

Nederlandse goudhandel in Alkmaar

De winkel kunt u hier vinden:

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen op korte termijn contact met je op.