Bent u beter af voor Goud verkopen Amsterdam?

Een goud inkoper in Amsterdam pretendeert dat het ook vanuit Alkmaar beter is om naar Amsterdam te rijden maar is dat zo? Goud verkopen in Amsterdam is helemaal niet zo veel interessanter . Wij namen voor u de proef op de som.

Vanuit centrum Alkmaar rijden wij met de auto naar Amsterdam. Daar doen we, het zit mee, 40 minuten over. De afstand bedraagt 45,9 km en kost ons € 6,90 aan benzine.

Goud verkopen Amsterdam parkerenMaar dan nog het centrum in. Daar doen we 45 minuten over, de hele stad lijkt wel opgebroken en we rijden nog 20 minuten rond om de auto te parkeren. De parkeermeter heeft honger, er moet € 5,00 per betaald worden.

Wij leveren ons 14 karaat goud in dat bij elkaar 175 gram weegt dat ons een 1 dubbeltje per gram meer oplevert dan bij de Nederlandse Goudhandel in Alkmaar. Nemen wij onze winst en trekken daar onze kosten vanaf, dan leggen wij er € 1,30 toe op  goud verkopen in Amsterdam, laat ons maar lekker in Alkmaar blijven . Oh ja, ons parkeergeld dat we dachten terug te krijgen, kregen we niet. Dat was pas vanaf een veel hoger gewicht en dan ook nog maar een gedeelte van het parkeergeld.

Wij snellen terug naar de auto, want het uur is al bijna om en we zijn net op tijd om onze auto weg te rijden, want…… de parkeerwachter had zijn bonnenboekje al klaar.

Met het OV en goud op zak naar Amsterdam.

Vanuit centrum Alkmaar rijden wij met de trein naar Amsterdam, goud verkopen Amsterdam. Een retourtje kost € 14,00 per persoon.

Om met de tram op plaats van bestemming te komen neem ik mijn OV chip kaart erbij die mij € 10,- heeft gekost, maar die nog n tijd geldig is. Ik lever 150 gram 14 karaat goud in dat bij dat 1 dubbeltje per gram meer oplevert dan bij de Nederlandse Goudhandel in Alkmaar. Nemen wij onze winst en trekken daar onze kosten vanaf, dan leg ik er € 3,00 toe op goud verkopen Amsterdam! Daarbij was het geen prettig gevoel om met dat goud op zak door Amsterdam te moeten lopen.

Dus, goud verkopen Amsterdam….?

Nee, dat hoeft dus niet. En….., wij maken het voor u nog wat makkelijker.

Als u 200 gram of meer heeft dan betalen wij de goudprijs die u ook in Amsterdam krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *