Beleggen in gouden Maple Leafs, Zilveren Maple Leafs, of baren goud.

De Nederlandse Goudhandel krijgt steeds meer vraag naar gouden en zilveren beleggingsmunten. Er zijn steeds meer mensen waarbij het vertrouwen in geld afneemt.

Vertrouwen in geld is mede gebaseerd op het vertrouwen dat burgers in de overheid hebben en de banken. Dat vertrouwen wordt minder en minder

Onze economie heeft een enorme opleving ondergaan, jammer genoeg zijn er nu tekenen dat er slechter weer op komst is.

Het feest van “gratis geld” een beetje aan het overgaan. De lange rente stijgt in de VS, maar de korte rente haalt haar haast in. Dit wordt een inverse rentestructuur genoemd, wat een teken kan zijn voor een aankomende recessie. 

.De Europese Commissie eist van Italië een aanpassingen van de begrotingsplannen, waarbij het gat in de begroting wordt teruggebracht. Rome krijgt daarvoor drie weken de tijd. Volgens Salvini moet Italië niet langer een bediende zijn van ,,dwaze regels” uit Brussel.

Ook de beurzen zijn wereldwijd flink gedaald en is er veel geld verdampt.

Mede door bovenstaande zetten steeds meer mensen hun geld, of een deel daarvan om in edelmetalen. Deze blijven immers altijd hun waarde behouden. Het vermogen dat men in bezit heeft spreiden is sowieso niet onverstandig.  In tegenstelling tot de spaarrente die niets oplevert, kan zilver en goud dat door de jaren heen wel. Het is een prima appeltje voor de dorst. Beleggen in edelmetaal heeft alleen zin op de langere termijn. Vandaag kopen en volgende maand verkopen kan geld opleveren, maar vaker is het een kwestie van de langere termijn. De Nederlandse Goudhandel  heeft altijd zilveren en gouden munten in haar depot, die wij u op korte termijn kunnen leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *